Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webbplatsinställningar

På de här sidorna hittar du information om hur du gör grundläggande webbplatsinställningar, hur du ställer in visning av nyheter och hur du kan använda site alert och site message för att visa upp viktiga tillfälliga meddelanden på din webbplats. Det är också här du hittar information om hur du skapar en tillgänglighetsredogörelse.

Grundläggande webbplatsinställningar

På sidan om grundläggande webbplatsinställningar hittar du information om olika inställningar som vanligtvis bara behöver göras en gång per webbplats.

Grundläggande webbplatsinställningar

Ställ in viktiga meddelanden som visas på din webbplats

På sidan om site alert och site message hittar du information om hur du kan ställa in viktiga meddelanden som visas på din webbplats.

Inställningar för site alert och site message

Skapa en tillgänglighetsredogörelse för din webbplats

Enligt lag måste din webbplats ha en tillgänglighetsredogörelse. Här hittar du information om hur du skapar en sådan och hur du placerar den på din webbplats så att den blir tillgänglig för dina besökare.

Skapa en tillgänglighetsredogörelse

Support

Har du frågor om Drupal eller den universitetsgemensamma lösningen?

Kontakta supporten via supportens kontakt-formulär (ny flik) och ange URL för webbplatsen eller den specifika sidan det gäller.