Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Innehållsöversikt - hitta och hantera ditt innehåll

Ibland behöver du få en överblick av allt ditt innehåll. På den här sidan får du information om hur du hittar och hanterar ditt innehåll på en övergripande nivå i administrationsgränssnittet.

När du är inloggad på webbplatsen går du till Manage -> Content -> List all content för att få en överblick.

Här visas allt innehåll på webbplatsen som du har behörighet att se. Här finns också några olika flikar för olika typer av innehåll, vilket innehåll som visas beror på vilken behörighet du har. Här finns även möjligheten att lägga till nytt innehåll via knappen "Add content".

Du kan filtrera på följande:

 • Title: Om du minns titeln eller delar av den kan du skriva den här.

 • Content type: Välj vilken typ av innehåll du letar efter, till exempel Article, Page eller Info box.

 • Status: Välj om det är publicerat eller opublicerat innehåll. 

 • Author: Om du vet vem som skapade innehållet kan du skriva personens lucatID här.

 • Free text tags: Här kan du söka på fritexttaggar om sådana lagts på objektet.

Tryck på "Filter" för att filtreringen ska slå igenom, eller "Reset" för att rensa din filtrering. Du kan trycka på de olika rubrikerna i listan för att sortera kolumnerna i fallande och stigande ordning. 

Moderated content

Under fliken "Moderated content" visas sådant som är sparat som utkast.

Scheduled content

Under fliken "Scheduled" visas innehåll som har datum inställt för publicering eller avpublicering. Här kan du få en överblick över hur planeringen för webbplatsen i framtiden ser ut, eller gå in och ändra i schemaläggningen om det skulle behövas.

Hitta Nod-ID

I vissa situationer kan det underlätta att veta vilket nod-id en undersida har. Det kan till exempel vara när du ska skapa en intern länk och du har flera sidor med samma namn. Nod-id finns bara på sidor och inte på filer. Nedan listas några olika sätt att få fram en sidas nod-id på. Alla sätten fungerar lika bra – välj det som passar dig bäst.

 • För muspekaren över knappen "Clone" då du är på den sida du vill veta nod-id för. Nod-id framgår av url:en som visas nere i hörnet i webbläsaren.
   
 • Under Settings > Manage URL:s > URL aliases kan du söka fram en sida genom att skriva den aktuella sidans sista del av URLen.
   
 • Om du går till Settings > Manage URL:s > URL redirects > Add redirect och sedan söker efter aktuell sida i fältet ”To”, så dyker det upp ett nummer inom parentes. Det är det numret som är sidans nod-id. 
   
 • Om du tittar på en sidas källkod (genom att högerklicka, och välj "View Page Source" i Firefox eller "Visa sidkälla" i svensk Chrome) så kan du utläsa nod-id vid taggen ”shortlink” (sök efter "shortlink" i källkoden).