Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Support

Webbplatsansvarig för första hjälpen

Varje webbplats har en webbplatsansvarig som har det operativa ansvaret för webbplatsen och som 
vet hur den är strukturerad och tänkt att vara utformad. Det är också den personen som har 
ansvaret för användarna på webbplatsen. Den personen bör vara den naturliga första kontakten 
vid enkla frågeställningar.

Kontakta oss via kontaktformulär


Om du har frågor eller behov av support för Drupal, webbtillgänglighet, blogg eller Kalenderdelningen är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär med olika val som vi har byggt upp i samarbete med ServiceNow. 

Du loggar in med ditt LucatID och ditt ärende hamnar direkt till oss i Webbavdelningens supportfunktion istället för via 1st line på ServiceDesk eller via olika funktionsadresser.
Du hittar formuläret här:

Vi på supporten på Webbavdelningen har tagit fram detta kontaktformulär för din trygghet, kunna ge dig en snabbare ärendehantering och erbjuda dig "en-väg-in" för support och stöd.

 

Kontakta oss via e-post


Du kan fortfarande i denna övergång till webbformuläret kontakta oss via e-post om du har frågor om Drupal eller behöver support i verktyget. Du välkommen att kontakta oss via e-post på servicedesk [at] lu [dot] se (servicedesk[at]lu[dot]se).

För att vi ska kunna hjälpa dig så bra som möjligt vill vi att du:

  • anger webbplatsens eller sidans URL när du skickar in ditt ärende
  • skickar in ett ärende åt gången

Så här hanteras ditt ärende via e-post
 

  • Ditt ärende via servicedesk [at] lu [dot] se (servicedesk[at]lu[dot]se) kommer till Servicedesk i första hand. Generella IT-frågor hanteras direkt av Servicedesk och frågor om Drupal och webblösningen skickas vidare till oss på webbavdelningen vid sektionen Kommunikation.
  • Eftersom vi är en grupp som ser vad som kommer in där, så är chansen större för dig att du får ett bra och snabbt svar om du hör av dig den vägen.

Senast publicerat i utvecklingsloggen