Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Dela och visa upp innehåll

Här hittar du information om hur du gör anpassningar för visning av ditt innehåll när du delar det i sociala medier. Du får också information om hur RSS-flöden fungerar och hur du gör för att skapa och visa upp dem på din webbplats i Drupal.

Dela till sociala medier

Du kan påverka hur ditt innehåll visas upp vid delning i sociala medier genom att göra vissa anpassningar. På den här sidan går vi till exempel igenom hur du påverkar vilken text och bild som visas i din delning.

Dela innehåll i sociala medier

Skapa, dela och visa upp RSS-flöden

Du kan använda dig av RSS-flöden för att inhämta dynamisk information till din webbplats och du kan också skapa RSS-flöden med hjälp av kategorier och taggar som dina webbplatsbesökare kan prenumerera på. Ett RSS-flöde kan läggas i en infobox som du sedan kan placera på till exempel en undersida med hjälp av layoutläget. 

Skapa, dela och visa upp RSS-flöden