Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Innehållsstruktur, navigation och länkar

Här hittar du information om hur du strukturerar och organiserar ditt innehåll i Drupal. Du hittar också information om hur du bygger upp din webbplats navigationsstruktur med olika menyer, får översikt över ditt innehåll och hur du länkar inom och utanför webbplatsen.

Webbplatsens meny- och navigationsstruktur

Menyerna är grundläggande och viktiga beståndsdelar som ska möjliggöra för dina besökare att snabbt hitta det de letar efter. Här hittar du information om hur du bygger upp webbplatsens navigationsstruktur med hjälp av menyer.

Arbeta med webbplatsens menystruktur

Taxonomi, kategorier och taggar

Taxonomi i Drupal låter dig organisera webbplatsens innehåll med hjälp av kategorier och taggar. Här hittar du information om olika typer av kategorier och taggar och vad du kan använda dem till.

Organisera innehåll med kategorier och taggar

Innehållsöversikt

Ibland behöver du få en överblick av allt ditt innehåll. På den här sidan får du information om hur du hittar och hanterar ditt innehåll på en övergripande nivå i administrationsgränssnittet. Du hittar också information om hur du rensar bland oanvänt innehåll.

Innehållsöversikt - hitta och hantera ditt innehåll

Länkar

På den här sidan hittar du allt om länkar. Du får information hur du skriver en bra länktext, hur interna och externa länkar fungerar och hur du skapar olika typer av länkar. 

Länkar

 

Support

Har du frågor om Drupal eller den universitetsgemensamma lösningen?

Kontakta supporten via supportens kontakt-formulär (ny flik) och ange URL för webbplatsen eller den specifika sidan det gäller.