Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Alla webbplatsansvariga har fått inbjudan till Matomo

Laptop som visar gränssnitt för analysverktyget Matomo. Foto.

Nu har inbjudningar för registrering av användarkonto i Matomo skickats ut till webbplatsansvariga. Länken är giltig i 7 dagar och du kan efter att ha registrerat ett användarkonto börja lägga till fler användare.

Inbjudan till Matomo

Du som är webbplatsansvarig bör nu ha fått en länk med inloggning till Matomo. 

När du har blivit inbjuden till Matomo får du ett mail med en inbjudan som är giltig i 7 dagar. Efter att du har accepterat inbjudan och registerat dig som användare hittar du inloggning på https://webbanalys.sgit.se/lu/matomo/index.php fortsättningsvis. Du behöver vara uppkopplad på Lund universitets nät, antingen på plats eller via VPN, för att få åtkomst till inloggningen.

Hantera användare

Till en början kommer bara du som är registrerad som webbplatsansvarig för en webbplats i Drupal att få ett användarkonto i Matomo. Därefter finns det möjlighet för dig som webbplatsansvarig att lägga till fler publicister som användare av Matomo kopplat till den webbplats du ansvarar för. Du hittar information om hur du hanterar användare på sidan Matomo – hantera användare.